Initiative Forum

by Kulturcentrum Järna on 5 april, 2017

Initiative Forum 9-14 april. YIParna bjuder in till sin årliga konferens som
heter Initiative Forum här på
Kulturcentrum för nionde året i rad. I år är temat gränser, personliga, sociala och fysiska. Under fem dagar söker man tillsammans efter lösningar till nutidens världsproblem genom personlig utvecklande, social rättvisa och hållbarhet.  Det är föreläsningar på förmiddagen, workshops på eftermiddagen och olika konserter på kvällarna.
Se programmet och information om biljetter på deras hemsida initiativforum.yip.se  Det går att vara med på hela konferensen eller enstaka pass. Hela konferensen hålls på engelska.Initiative Forum gästas bl a av Pauline Tangiora en av The Thirteen Grandmothers från Nya Zeeland som kommer att inleda konferensen på måndag förmiddag. Roland Matthies kommer att ge en workshop och smakprov på den utbildning i performativ konst som startar på Kulturcentrum HT 2017 på onsdag eftermiddag. Kvällsprogrammet bjuder på musik från Paraden, Vulvanas, Bellaroush m fl. Därutöver presentationer från en mängd intressanta initiativ och projekt.  Läs mer om vad som händer under veckan här: initiativeforum.yip.se/program-2017/

 

 

 

Previous post:

Next post: